Minner…Hvorfor forsvinner de, hvor blir de av…..

Kjenner jeg bobler av sinne…

Sint på meg selv, på hjernen min…

Hvorfor i alle dager forsvinner minnene om alt som skjer. Alt som har skjedd. Hvorfor føles alt som noe som ikke har skjedd, som noe jeg finner på, fantasier. 

Hvor er de blitt av. 

Det er greit noen blir svakere og noen blir borte i løpet av årene. Men jeg mener at når jeg ser på bilder eller snakker med personer så burde noen av minnene dukke opp igjen. 

Det er vondt å ikke ha noen minner om sin egen familie. Jeg vet jeg har en mor, ei søster. En far og en bror som er død. Men jeg har ingen minner om at vi noen gang har vært sammen. Noen gang har snakket sammen. 

Jeg vet jeg har gått på skoler og jeg husker flere navn. Og jeg kjenner mange på utseende. Men om jeg noen gang har snakket med og kjent de personene, det vet jeg ikke noe om

Jeg har jobbet mange steder. Husker noen ansikter, men ingen navn. Så om jeg noen gang har snakket med eller gjort noe sammen med de ansiktene, aner jeg ikke. 

Jeg gikk på Bjerkely folkehøyskole i 83/84. Jeg bor jo sammen med Ole som gikk der sammen med meg. Jeg vet han gikk der, men om vi snakket sammen eller gjorde noe sammen. Det husker jeg ikke. Han og andre sier vi var veldig mye sammen. 

Jeg snakker daglig, flere ganger om dagen på tlf med Lisbeth som også gikk der…Både hun og mor forteller meg at hun var veldig mye hos meg etter Bjerkely. Sov over og vi gjorde mye sammen….I mitt hode så er det bare tull, for jeg husker absolutt ikke noe av det. 

Jeg kan huske hvem som bodde på noen av rommene i den etg jeg bodde i. Men om jeg noen gang pratet med noen av dem eller gjorde noe sammen med dem. Det vet jeg ikke.

Det jeg kanskje husker føles som fantasier. 

Ikke annet enn det jeg har på bilder som jeg sjelden er med på siden jeg sannsynligvis tok bildene 🙂 

I min verden så har jeg aldri

hatt en familie…

gått på noen skoler…

hatt noen jobber…

Jeg har vært ingenting…

Frem til jeg fikk barn, første i 89 er mer eller mindre helt borte. 

Om jeg snakker med de jeg visstnok har kjent godt en gang i tiden eller ser på bilder så kommer det ingen minner. De er helt borte…

HVEM har formatert hjernen min? 

Hva var poenget med det? 

Hva er det som er så forferdelig at jeg ikke skal kan huske noe? 

Du har ikke gjort en god jobb. Du har glemt igjen en liten del av det gamle i  harddisken. Det skjedde noe feil da du skulle formatere så det ble igjen en liten del. Jeg kjenner den er der. Langt innafor, bak noe nytt som  har kommet til. 

Eller kanskje du bare lot de gamle minnene være der og låste dem inne i ett ikke lydtett bur. Gjemte det bort bak noen annet så jeg bare så vidt hører de rope og banke for å komme ut. 

Nå synes jeg du Traume skal sette i gang med å rydde opp etter deg. Slipp ut ett og ett av minnene, gi meg tilbake det livet jeg ikke husker jeg har hatt. Gi meg lukter og bilder som igjen gir meg minner om ting som har skjedd. 

Gi meg noe…

Åpne opp så neste gang jeg snakker med Lisbeth eller ser på bildene fra Bjerkely, så husker jeg og kjenner at…Jo, dette har jeg opplevd, der har jeg vært. Det har jeg gjort sammen med den eller den. 

Jeg ser på Ole og ser en jeg vet jeg kjenner, jeg kjenner stemmen, men som jeg ikke aner om jeg vet hvem er i det hele tatt. 

Jeg vet traumer og opplevelser kan lukke minner. Men i huleste, så mye gæli kan jeg da ikke ha opplevd at det er nødvendig å stenge hjernen helt 🙂 

Jaja..

Sånn er livet mitt……Eller livet jeg ikke husker jeg har hatt. Det er vel kanskje derfor følelsen av å bare ha eksistert bestandig er så sterk 🙂 

Det er greit det er bare å starte på nytt, samle nye minner med de som er i livet nå….Det er ikke noe problem. Men livet nå blir ikke helt uten at noe er med fra fortiden. Det er ett tomrom, det mangler så mye. 

Felleskap med andre…Troen på at man er noe…..At man er INGENTING…

Det er mange år, mange opplevelser, mange mennesker jeg vet jeg var veldig glad i mellom 1966 og 1989.

Hvor er de blitt av? 

Sånn da har jeg fått blåst ut litt i dag å 😀 

Klagd mye nå 🙂 Men som jeg sier….Man klager ikke forde om man forteller hvordan man har det. Ett stort og vanskelig problem for deg kan være bittelite og ikke noe å bry seg om for meg….og omvendt. Må fortelle at jeg har jobbet mye med å huske etter 1989 og jeg ble mamma. Til og begynne med måtte jeg skrive ned alt. Nå greier jeg huske mer av ting som skal skje og som har skjedd. Men ennå så er det ting jeg er med på som rett etter føles som en fantasi. Som om det gjelder en annen person. 

Nå ønsker jeg deg en riktig god natt og håper du tar med deg ett lite minne fra dagen inn i drømmen. Ta godt vare på det 🙂 

Sove godt og drømme søtt. 

Klem fra Hanne <3 

Regnværstur…

Hei igjen 🙂 

De to første bildene er av Tobias som kom og la seg på meg før jeg sovnet i natt <3 

Hyssssjjj, nå må du sove sa øynene da han så på meg 😀 


Så snudde han seg og puttet potene inn i hånda mi…Det er helt unormalt. For potene er det absolutt ikke lov til å ta på 🙂 Da biter`n. Jeg rørte på fingrene og da skvatt han til og trakk seg unna. Men så la han seg til igjen med potene inni hånda mi 🙂 Sånne overraskelser er gode.

Det er ikke mye som slår en tur i regnvær uten paraply/regntøy 🙂 Det er så godt å bli ordentlig våt i håret og kjenne dråpene dryppe/renne nedover ansiktet.


Det lå en fin liten boble i en vannpytt som jeg måtte ta bilde av. Da jeg kom hjem og så på det så jeg at også var med. Synes det ble utrolig fint. Føttene står godt på bakken, men resten av meg er inne i lyset i bobla. Gråfargen blir mørkere jo lenger ut man kommer. Sånn føles livet i blant.

Man er i lyset i seg selv. Men utenfor er det trusler og mørke som er vanskelig å komme seg ut av. Selv om boblen er sjør, så er den utrolig sterk.


Var innom Hus og Hage for å se om de hadde dusjhodet, og det hadde de 🙂 Det vi hadde røyk i går. Godt å ha alt man trenger i nærområdet når man ikke er noe glad i å dra langt av gårde med buss 🙂

Fant min lille gledesfarge i dag å. I en liten epleskrott 😀


Var innom Kiwi og handlet litt før vi gikk runden om Lågen.

Fyr i ovenen da vi kom hjem og kvikk lunsj. Skal ikke klage da 😀 


Ha en fortsatt fin dag og kos deg videre i det været du har der du er 🙂 

Se om du finner din gledesfarge. 

Klemmer fra meg <3 

 

Tenk det ble helg denne uka å…

Heihei og god morgen 🙂 

Hvordan har natten din vært? 

Dette diktet er utrolig fint. Tenkte jeg skulle skrive noen fornuftig til deg om det å se andre mennesker. Men det var ikke lett 🙂 Det sier egentlig alt selv. 

Husk å se litt lenger den det du ser. De som har opplevd mest er ofte de aller beste skuespillerne. 


Er du sliten og har sovet dårlig i natt så prøv å sette deg rolig ned. Lukk øynene og tenk deg at du er en sommerfugl. Kjenn at du sprer vingene og kjenner luften rundt deg 🙂 Slipp hele sjelen fri ett liten øyeblikk, før du samler den inn igjen og lukker vingene dine rundt deg og fortsetter dagen. 

Jeg tror det er viktig å bare være i deg selv en liten stund. Lukk lynene og kjenn at du strekker ut vingene og flyr. Ser alt fra en annen vinkel. Kanskje ser du løsningen på noe du har lurt på. Kanskje føler du deg sperret inne i hverdagen, og du trenger å føle deg fri. Det kan hende dette hjelper, prøv 🙂

Nå er klokka blitt 8.41 og det er på tide å tenne i ovnen kjenner jeg 🙂 Det er tåke og regn i dag. Kikker ut på trærne og det er litt spøkelsesstemning  🙂 Store grå bladløse grener som strekker seg ut i tåka. Det er fint å se . Furua står det, fortsatt stolt. Selv om den er litt herja etter vinden som har rusket i den.

Naturen er fin, selv om den er grå og trist 🙂 Om ikke lenge vil den glede oss med å vise at selv om vinteren har vært hard og vinden har vært kraftig. Så står den like sterk og stolt og tar tilbake livet sitt. Den gir seg ikke med å kjempe. 

Det må du gjøre å. Kikk ut og se på naturen. Gjemt under rusk og rask som enten naturen selv eller vi mennesker har kastet fra oss. Så kanskje det er en bitteliten spire. Den gir ikke opp og fortsetter å vokse. Den strekker seg mot sola og tar i mot all hjelpen den får av den. En dag er den en ett strå, en blomst, en liten busk. Den står der og gleder mennesker og dyr 🙂 

Sånn er du å. Hvis du tar i mot den hjelpen du kan få så vokser du deg sterk og kan stolt vise andre at du greide det. Du kan bruke dine erfaringer til å hjelpe andre opp fra rusket som er blitt lagt på dem. Du kan være til stor glede for andre <3 

Ta godt vare på deg selv i dag. Ta deg en liten tur ut og se etter ett lite lysglimt. Ta det med deg videre i dagen. 

Klemmer fra meg <3 

 

Litt sur i kveld, men bare for meg selv…

Når man føler seg litt sur og lei så er det godt med ei lydbok. 

Følte jeg svarte litt grettent på ett spørsmål fra samboern ang sausen til middagen…Ferdig kjøpt bearnaise saus. Tenk at han tok opp en sånn alvorlig sak, det er forferdelig 😀 😀 

Neida, men er man sur uten grunn så finner man noe man kan være sur for. Sånn er det bare 😀 

Jeg ba om unnskyldning rett etter da. Men han hadde ikke merket noe sa han….Ljuger gjør han å 😀 


Bruker pc mer nå og merker at jeg kanskje burde koste på meg en ny en……Det mangler 6 taster og det er ordentlig knas under noen av dem…ja jeg vet det er min egen skyld. 

Knasen kommer av at brødskiva ofte ligger på ene hjørnet når jeg skal spise frokost…

Og tastene forsvant da jeg skulle støvsuge bort knasinga en gang…Fant dem igjen men det gikk jo ikke an å sette de fast igjen…

Vi hadde vårt eget lille pinnedyr på kjøkkenveggen i dag 🙂 Vet ikke hva slags dyr det er, men søt var den. 

Noen som vet hva det er for slags dyr? 

Yngste har kjøpt seg pc tårn som han skal fylle med deler han har kjøpt. Skal bygge i morgen, det blir spennende. Han har vært hjemme fra skolen i dag. Holdt seg mest i ro. Kneskåla på det ikke opererte benet sklei ut to ganger hos fysioterapauten i går. Og det gikk ikke på plass igjen med en gang. Det har vært vondt i hele dag og han tør ikke rette det helt ut. Det skal ikke noe til før det beveger på seg igjen….Jeg får helt frysninger når han begynner å fortelle om det…..grøss. 🙂 Bare han hviler hånda på kneet så rører skåla på seg…Gleder meg til neste operasjon er over og det mest sannsynlig blir bedre. På det han har operert sitter kneskåla nesten helt der det skal nå Og den sitter fast:) 

Nå ønsker jeg deg en god natt. Ta med deg ett lite lysglimt inn i drømmen din 🙂 Hvis du orker så mal ett strøk med penselen din. Tenk på favorittfargen din. Jeg tenkte si en lys, klar farge. Men det blir jo feil. Selv om det er gledesfarger for meg. Så kan det jo hende at en mørk, tung farge er din gledesfarge 🙂 Se for deg den fargen som gir deg god energi. 

Sender deg en lilla tulipan og en god tanke til natten. 

Sove godt og drømme søtt. 

Klemmer fra Hanne <3 
 

Den forferdelige daglige perioden….

Det er merkelig at denne perioden kommer på omtrent samme klokkeslett nesten hver eneste dag. Hva er poenget? Er det alderen kanskje, jeg tror det. Selv om den alderen har vart i noen år nå 🙂 

Den kommer ved 17-18 tiden. 

Jeg gaper og gisper etter luft. Som om man er nødt til å fylle hele kroppen med luft, som en ballong. Kjennes ut som det er hull i den for all lufta siver ut med en gang. 

Er det mulig. 

Kjennes ut som man har sett for lenge på sola å. 

Det er tørt og svir bak øyelokkene. Samtidig som tårene renner konstant. Er ikke trist og lei meg, det bare renner. Forferdelig irriterende. 

Frosten setter seg i kroppen. Sånn helt inntil benet. Det har ikke noe å si om det er fyr i ovnen, kaldt er det allikevel. 

Har hørt at medisinen for det er kaffe. 

Leit at jeg ikke liker det da 🙂 

Eller å sove, men det er litt for tidlig. Gidder ikke våkne igjen ved 2-3 tiden igjen heller. 


Men så når det får gått en time eller to. Da gir det seg. Varmen kommer tilbake, øynene ser igjen klart og kroppen har fått i seg nok luft. 

Det er også forferdelig dumt. 

Da er klokka blitt så mye at det er på tide å legge seg for å sove…

I de periodene så er jeg litt enig med sønnen min…

Kroppen har ett elendig design 🙂 

Hvorfor kan den ikke bare holde seg våken fra klokka sier det er morgen og til klokka sier det er natta. Hvorfor er den så trassig at den må utfordre den regelen hver eneste dag….Idiot. 

Skal sitte her og henge litt til bare for å være slem, så kanskje den forstår til slutt at den bare kan gi opp det trøttegreiene sine. Og være våken til klokka sier noe annet. Så det så 😀 

Ha en fortsatt fin kveld. 

Klem fra meg <3 
 

kvinnens morgen vs mannens morgen….

God morgen til deg, håper du har sovet godt 🙂 

I dag sto samboer og jeg opp samtidig og det gav meg inspirasjon til ett blogginnlegg 😀 

Først min morgen: 

Jeg våkner, ligger og leser litt aviser og skroller fort gjennom face før jeg står opp. Tar med meg litt som ikke hører til stua på vei gjennom kjøkkenet på vei til doen. Pusser tenner, tisser og dro gjennom håret med børsten..

Skulle smøre meg ei skive til frokost. Da så jeg at det hadde ikke skadet å rydde litt i kjøleskapet. Så da gjorde jeg det før jeg smurte skiva. Hadde en eggekartong der inne og la de i bollen på bordet (derfor bilde av egg) 

Snudde meg og så at det var litt oppvask å som trengte settes i vann. Da gjorde jeg det. 

‘Der fikk jeg se Eddie som hadde gått seg bort og ramlet nedi oppvaskkummen. Da måtte han reddes og settes pent på gulvet ute i gangen, der kan han bo til det blir varmere og han kan gå ut 🙂 


På vei ut på stua med frokosten for å spise så tenkte jeg at klærne på stativet skulle jo vært pakket bort. Så da gjorde jeg det. Sorterte og la på plass der det skal være.


Så endelig er det på tide å spise frokost 🙂 

Skive med servelat og litt smågodt fra Kiwi. 


Da kommer vi til samboerens morgen: 

Stå opp, på badet.

Ut og røyke litt og kjenne på vindretningen. 

Sjekke litt data. 

Kverne kaffebønner og sette på trakteren. Bare han som drikker kaffe så det er hans jobb 🙂 

Så ut og røyke litt igjen og sjekke om det fortsatt regner. 

Inn og fylle kaffen på kanna og sette seg for å ta en kopp og sjekke litt til på data. 

Ut og ta røyke litt til. Sjekke om vinden fortsatt blåser samme vei 🙂 

Så da jeg kom og satte meg for å slappe av litt og endelig spise frokosten min. Så var han så “snill” at han spurte om det var noe han kunne hjelpe meg med…..

Da kom inspirasjonen til dette blogginnlegget for full fart inn i hodet mitt, og sånn ble det….:D 

Må fortelle at han har brukt masse tid og jobbet hard for sitt blogginnlegg på morran å da, stakkar. 


Jeg tror kvinner og menn har litt forskjellig syn på hva som trengs gjøres i ett hjem og hva som er viktig. Her i huset er det ihvertfall sånn. 

Han er en sombie om morgenen, frem til sånn rundt 12, mens jeg spretter rundt og ordner med alt (hans ord) 😀 Han tenker “er det noe jeg bør gjøre, er det noe jeg bør gjøre, er det noe jeg bør gjøre….neh…la henne gjøre det”….:D 

Nå skal han få pynte seg ferdig i fred, også skal jeg sette meg og lese blogger og spise frokosten min. Før vi skal ut og ta noen bilder til hans blogg 🙂 Så skal han få æren av å være med på å tørke litt støv og riste filleryer etterpå, da blir han glad 🙂 

Dette er satt litt på spissen da, så det er ikke sånn hver morgen. Som regel så står jeg opp tidligere enn han og er ferdig før han står opp 😀 

Heldig for han så liker jeg å tusle litt rundt og pussle med ting (spretter ikke rundt) 

Ha en riktig god Torsdag og nyt dagen. Se litt rundt deg og finn små lysglimt som du kan ta med deg videre i dagen. 

Klemmer fra Hanne <3 
 

 
 

Ett dikt til deg…

Fortell meg

at jeg er noe,

at jeg kan noe,

at jeg betyr noe.

Fortell meg det.

Ikke fortell meg

det jeg gjorde,

eller det jeg kunne gjort,

eller det jeg burde eller skulle gjort.

Nei, ikke fortell meg det.

Fortell meg heller

at jeg er noe,

at jeg kan noe,

at jeg betyr noe.

Fortell meg heller det.

Jeg trenger det,

skjønner du.

Jeg trenger det så sårt.

Jeg trenger en søyle av trygghet

å lene meg mot gjennom livet.

Jeg trenger det,

skjønner du,

for det er så værhardt å leve!

? Ragnhild Bakke Waale

Du er noe for noen og du er verdt mye 🙂 

Håper du har hatt en fin dag i dag og at du har fått gjort noe du har hatt lyst til å gjøre. Husk å ta med deg ett lite minne inn i drømmen 🙂 Og hvis du orker så mal litt med penselen din. Kanskje du ser litt av ett bilde der du har malt. Hvis ikke så ikke gi deg, du får det til 🙂 

Ha en riktig god natt. 

Klemmer fra Hanne <3 

Opphavsrett og overvåkning….

Dette er noe jeg har tenkt på lenge og som jeg ikke forstår at ikke alle tenker…

I det øyeblikket jeg logget meg på internett første gang så visste jeg at jeg ble overvåket. At alt jeg gjorde på nett ble registrert og tatt vare på ett eller annet sted i verden. For meg var det en selvfølge. 

I det øyeblikket jeg brukte kortet mitt for å betale for noe jeg kjøpte på internet så visste jeg at det er en mulighet for å bli svindlet. 

I det øyeblikket jeg la ut det første profilbildet mitt på…husker ikke om det var msn eller noe annet…Så visste jeg at det muligens ville bli kopiert og brukt. 

Hvorfor blir folk så overrasket hvis noe av dette skjer. Hvorfor ser de ikke at internet ikke bare er her i Norge. Det begrenser seg ikke til deg og naboene dine, familien din. Uansett hvor mye du legger inn sperrer og prøver stenge verden ute fra sidene dine. Så er de på en måte helt åpne. Alt du foretar det på nett blir registrert og lagret ett eller flere steder i verden.

Det er jo en selvfølge.

Hvis ikke det skjedde så kunne vi ikke finne lett tilbake til sider vi hadde vært inne på. Sletter vi noe så er det mulig å finne det igjen. Da må det jo være lagret ett annet sted enn på din private pc. 

Jeg forstår at man skal spørre om lov til å kopiere hvis man finner noe inne på en privat side. 

Men…

Hvis man googler noe, feks en appelsin eller en bil eller noe annet. Man trykker videre inn på siden bildet er hentet fra. Hvordan vet man at det er opphavsmannen/kvinnen? Jeg har prøvd å finne ut, men det er ikke lett. 

Alle bildene på google og andre steder er delt om og om igjen. På blogger, instagram, facebook og andre steder. De er forandret på og lagt til tekster. Hvordan skal man finne eier og spørre om lov til å bruke det skriftlig. 

Hvis jeg ikke vil at noen skal kopiere mine bilder og tekster så må jeg la være å legge dem ut. Jeg velger jo selv hvilke av de bildene jeg tar som jeg legger ut. Tar jeg to av noe og ett blir finere. Så redigerer jeg litt på farger og fokus på det dårligste før jeg legger ut det. Det andre sparer jeg på i tilfelle jeg skulle trenge det til noe annet. 

Det er klart jeg helst vil at folk skal spørre før de kopierer noe fra min blogg, instagram eller facebook. Men, jeg føler ikke at jeg kan bli sint hvis jeg oppdager at noen har gjort det. Jeg kan ikke kreve at de straffes. Jeg har jo selv valgt å legge det ut så andre skal se det. 

Jeg hadde bare sendt personen som eier stedet jeg fant bilder på en privat mld eller kommentar og sagt i fra at jeg tror jeg er eier av bilde/tekst. Bare for å ha sagt i fra. Men samtidig så tror jeg jeg hadde følt meg litt stolt også 🙂 Fordi noen syntes mitt bilde eller tekst var så bra at det var verdt å kopiere videre 🙂 

Hadde jeg oppdaget at noen hadde tjent penger på noe av mitt så hadde jeg bedt om halvparten 😀 

Jeg mener den loven som sier det ikke er lov til å dele ting fra internett er gått litt ut på dato. Vi mennesker må være så våkne at vi greier tenke sjøl.

IKKE legg ut noe du ikke vil skal dukke opp andre steder i verden. 

Jeg er voksen og forstår at alt jeg legger ut kan være på andre siden av jordkloden i det øyeblikket jeg trykker på send. Fordi jeg har venner/følgere i flere land. Som kanskje kopierer og deler med siden venner/følgere i enda flere land. 

Dette har jeg lært mine barn og jeg håper og tror de forstår det og lærer det videre til sine barn. De er ihvertfall veldig forsiktige med hva de legger ut. 

Det samme er det jo med kommentarer man skriver. Tenk på hva du skriver og hvordan du skriver det. Du kan godt være uenig, men si det på en grei måte. Oppfører du deg dårlig så kan det godt hende du plutselig ser den kommentaren du skrev “i ett svakt øyeblikk”, bare fordi du hadde en dårlig dag ett helt annet sted på nettet. Så går den rundt og du sitter igjen og føler deg elendig for det er ikke sånn du egentlig er. Og du/nicknavnet ditt/profilen din har fått ett dårlig rykte og folk dømmer deg før du får sjansen til å si noe mer. 

For meg er det greit at bildene blir kopiert, men tekstene mine er mine egne tanker. Og tankene mine vil jeg helst vite hvor befinner seg 😀 Og det hadde jo vært snillt hvis du som kanskje får lyst til å kopiere ett bilde eller to av meg sier ifra så jeg vet det er der ute i verden…Mest for at jeg skal få kjenne stoltheten av at du likte det så godt at du ville dele det videre med dine venner/følgere 🙂 

Phu, det var en liten utblåsning. Må tenke litt mer på dette og om jeg tør ta noe fra google igjen.

Skulle noen oppdage sitt bilde på min blogg…Så husk at eneste grunnen til at jeg valgte akkurat ditt bilde er fordi jeg likte det veldig godt og gjerne ville pynte opp teksten mine med det 🙂 

Ønsker deg en fortsatt fin kveld. 

Klem fra meg <3 

Kjennes ut som energien har tatt en tur hit i dag…

God morgen til deg 🙂 

Har du sovet greit i natt? 

Det var helt i orden at facebook tok feil ang været i går kveld 😀 Der sto det “er du klar for snø i Kongsberg i morgen”…Bor litt utenfor så da mente de ikke her ser det ut som 🙂 Ikke ett snøfnugg, og bare litt kaldere.

Liker når jeg får vilja mi 😀 

Stekte omelett til Knut og nå fikk jeg til den hjerteforma. Måtte bare holde den nede til bunnen hadde stivnet. Så kunne jeg sette på lokket og la den stå til den var ferdig. Brant meg på fingertuppen da jeg skulle ta den opp og sa til Knut at denne er lagd med kjærlighet. Jeg brant meg til og med for deg 😀 


Kjøpte oss roser på Kiwi i går. Koselig med friske blomster. Gleder meg til det begynner å blomstre ute. En bukett plukket når man er ute og går en tur er mye bedre en butikkjøpte. Selv om de visner fortere så gir de mer glede 🙂 

Man får en grunn til å gå oftere turer å. Når buketten er vissen må man ut og plukke nye 🙂 

Da er skiva med servelat spist og huset, eller 1. etg venter på å få litt stell. 2. etg er gutta sin, der er det de som styrer og de som må holde orden. Grei fordeling synes jeg 🙂 

Ønsker deg en god dag i dag. Nyt sola hvis du har den. Gå og kjør forsiktig hvis du har snø og glatte. Husk du og alle rundt deg er verdifulle. Ikke ta unødvendige sjanser. Er du sent ute så er det bedre å ta det med ro og komme trygt frem, enn ikke å komme frem i det hele tatt.

Klemmer fra meg <3