En god helg med bursdag og Oslotur…

Hei igjen 🙂

Denne helga har vært veldig god. Startet med feiring av mor på Lørdag og Oslotur i dag Søndag.

Mora mi har bursdag om noen dager og hun hadde lyst til å feire med familien. Det er ikke lett å samle alle når noen bor i Vest og noen i Øst. Det passet ikke i sommer da de fra Vest var her. Så hun fant ut at det måtte bli denne helga for å få med nesten alle. Vi (mor, søstra mi og jeg) fant ut at vi skulle lage litt mat hver og bake litt kaker hver også skulle det feires her siden vi ikke har bil og det blir vanskelig å reise dit.

Samtidig så planla jeg og ungene mine at de som bor i Vest skulle komme allikevel. Vi spleiset på fly og de kom fra Bergen til Drammen på Fredag etter jobb og skole. De sov hos bror/onkel til Lørdag også skulle de komme hit på formiddagen.

Alle unntatt mine barn hadde kommet. Hun visste at ene sønnen og kanskje den andre skulle komme så vi ventet på dem.

Plutselig stakk Tonje (datteren min) hodet inn døra og sa Hei 🙂

Det tok en stund før mor forsto hvem det var 🙂 Så kom gledestårene, hun ble overrasket 😀

Der kom de inn 3 barnebarn en med samboer og 2 oldebarn 🙂 Fra før var det 2 døtre med menn og 5 barnebarn her.

Nå blei jeg forvirra, måtte telle flere ganger og kom bare til 15. Vi hadde da vært 16 her, forsto ikke hvem jeg hadde glemt….Men så kom jeg på det…..Bursdagsbarnet…henne hadde jeg glemt 😀

Da ble det 16 mennesker og en katt her 😀 Vi manglet samboerne til niesene mine, de kunne ikke komme.

Da faren min døde i 83 så var vi en familie på 3..nå har vi økt til 18. Det er glede <3  Håper han var her med oss i går og så hvor stor og fin familien hans er blitt 🙂 Tror han er stolt av oss alle sammen.

Tonje og jentene sov her til i dag og vi dro til Oslo sammen med dem. Samboeren min ble hjemme. Vi møtte eldste sønnen ved bussen og dro til Frognerparken. Vi sa vi alltid gikk de samme veiene til de samme stedene. Så da tok han oss med på litt andre veier 🙂 Jeg storkoste meg med å ta bilder.

Det er mange fine blomster i parken, selv om det begynte å bli vissent.

Gikk på andre siden av vannet der fuglene er. Ser de ikke så godt fra brua. Noen matet dem og jeg fikk tatt flybilder 🙂

Jeg orket ikke bli med opp til Monolitten. Kneet liker ikke bratte bakker og trapper så jeg gikk en annen vei og ventet ved fontena som ikke var en fontene i dag 🙂 Tonje tok bilder til meg da de var der og det kom sommerfugler og satte seg foran så hun kunne ta bilde av dem 🙂 De visste at bildene var til meg og ville vise seg fram 🙂

Etter parken så tok vi trikken tilbake til togstasjonen. Tonje og jentene skulle med flytoget til Gardermoen, Stian hjem og Knut og jeg med buss hit 🙂

Helgen føles som den har vært veldig lang….og tusen takk til alle 16 for at den ble så god som den ble <3

Klemmer fra Hanne <3

Glede seg over lite og en venn ble en engel…

Hei igjen 🙂

I dag orket jeg gå en liten tur 🙂 Satt i sofaen og så ut på de fine Rognebærene som er rett over veien. Da er det høst og alle de fine fargene er på vei 🙂 Gleder meg over høsten og over at jeg får oppleve en til.

Er ikke syk eller noe…ikke som jeg vet om i hvertfall 🙂

Men jeg har arvet en god egenskap av mora mi..

Gleder oss over det vi har og over de små tingene vi greier gjøre på en dag.

og

vi gleder oss over hver morgen vi våkner og kjenner at vi er så friske som vi er. Selv om det knaker og verker både her og der, så kan vi ikke si vi er syke..Det er sånt vi regner med når vi er kommet oss over 50 år 🙂 Mor blir 75 om noen dager.

og

vi gleder oss hver kveld når vi legger oss i senga for at vi har fått oppleve en dag til.

Hver dag, hver måned, hvert år er en glede.

Tenk at jeg har vært så heldig å få leve i 53 år og hun i 75 🙂 Tenk vi har fått oppleve å få barn og barnebarn, og hun oldebarn. Tenk på alle årstidene vi har fått være med på. Alle gode opplevelser og alle vonde, livet har ikke alltid vært lett. Men det er jo livet som har gjort oss til de vi er. Og jeg tenker at livet egentlig har gjort en veldig god jobb med oss begge to 😀

Vi ække så værst.


For en uke siden mistet jeg en av mine aller beste venner <3 Vi ble kjent på Sol chatten i 2005 og han ble en del av livet mitt. Vi snakket sammen på mic hver dag, nesten hele dagen. Han hadde hatt slag og brukte pc og mic for å trene på å prate og skrive. Han var der hvis det var noe, både gode og vonde ting. Vi pratet og pratet, alvorlig og tull og tøys. Han var verdens snilleste, ærlig og god. Han sa i fra hvis det var noe og tålte å bli sagt i fra til. Han var interessert i hele familien min, bekymret seg hvis det var noe med dem og gledet seg når det var noe fint som skjedde.

Han var en engel som kom inn i livet mitt <3

14. August reiste engelen videre og etterlot seg et stort tomt rom i hjertet mitt. Ett rom fullt av gleder og sorger, lys og varme…Men ennå er alt pakket inn i bobleplast. Er litt redd for å tenke på at du er borte ennå. Vil ikke kjenne på sorgen..En dag er jeg klar til å pakke ut alt og da skal jeg poppe bobleplasten og glede meg over hva du var for meg 🙂

Kos deg i himmelen sammen med dine der og kikk ned på oss som er igjen her i blant.

Vi tenker på deg og savner deg <3

Tusen takk for at du kommer innom og ser på bildene og leser det jeg skriver 🙂

Ønsker deg en fortsatt fin Onsdag og en god Torsdag.

Ta godt vare på deg selv og de rundt deg. Gled deg over de små tingene, da har du mye å være glad for.

Klemmer fra Hanne <3

Noen bilder fra en rolig sommer…

Hei igjen 🙂

Håper du har hatt en god og avslappende sommer.

Vi har kost oss og vært hjemme i hele sommer. Hatt besøk av alle barna og de to barnebarna i over en uke 🙂

Jeg har det så godt her at jeg trenger ikke reise bort for å slappe av, altfor hjemmekjær 🙂

Har ikke tatt så mye bilder i det siste så samlet sammen litt fra de siste uke 🙂

Ønsker deg en fortsatt fin kveld og en god uke. Ta godt vare på deg selv og dine kjære. Ting skjer og de kan skje fort. Husk, ikke si eller gjør noe som kan gi vonde konsekvenser for resten av livet. Små ord og handlinger kan forandre livet både for deg og andre..Prøv alltid å gi positive forandringer.

Det du vil at andre skal gjøre mot deg skal du gjøre mot dem.

Klemmer fra Hanne <3