Sommer og familiekos…

Hei 🙂

Endelig er feriegjestene kommet…alle sammen 🙂 Da er det sommer.

De har vært hos mormor/oldemor noen dager..på Tusenfryd og nå er de her 🙂

Morsomt med insektene jeg har fått med på venstre side 🙂 Liker å knipse bilder litt her og der, også se hva som er på dem når jeg legger dem over på pc.

Det er litt varmt for Pia nå. Hun finner seg skygge også blir hun liggende der. På kvelden er hun i form, krabber rundt i gresset og jakter 🙂

I kveld grillet vi..Eller eldste sønnen grillet 🙂 Han lagde hamburgere og datteren lagde aioli med avokado, kjempegodt begge deler. Får dårlig samvittighet når de er her..Alle 4 ordner med alt, og vi “gamlingene” kommer til dekket bord 🙂

Pia fikk vannslangen for å se om hun ville drikke litt. Hun er ikke så flink til å få i seg vann…Hun drakk litt, men ikke det rene vannet som kom ut av slangen..Ventet til det hadde samlet seg en liten dam på bakken, det drakk hun av 🙂 Også var det forferdelig ekkelt å bli våt på beina 😀

Legger ut innsamlingen til kreftbehandling til Trine igjen. Håper det er flere som vil være med og støtte 🙂

https://www.spleis.no/project/76228/description

Ønsker deg en fortsatt fin kveld og en god dag i morgen 🙂 Ta vare på deg selv og de rundt deg.

Klemmer fra meg <3

Velge eller velge bort kjærligheten…

En undersøkelse utført av Ipsos i regi av Dagbladet viser at 45 prosent av nordmenn mener prinsesse Märtha Louises valg av den amerikanske «sjamanen» Durek Verrett til kjæreste bidrar til å svekke monarkiets status i Norge.
———————————————————————————–
Velger man kjæreste? Er ikke det noe som bare skjer i hjertet, og sprer seg til resten av kroppen? Uansett hvilken legning, hudfarge og nasjonalitet man har..
Hvis hennes “valg” av kjæreste kommer til å svekke monarkiets status, så får det gjøre det. Hun har vel egentlig ingenting med monarkiet å gjøre. Det er broren som skal føre det videre. Ingen vet hvordan hans etterkommere kommer til å bli. Hvilke valg de kommer til å ta fremover i livet. Det er deres valg. Og det har ingenting å si så lenge de oppfører seg og styrer det de skal på en riktig måte.
Jeg har vært sammen med og bodd med 3 menn. Selv om ikke alt gikk som vi håpet og forholdene røyk. Så kan jeg ikke si at jeg valgte dem. Jeg møtte dem, ble kjent med den, forelsket meg og ble sammen med dem. Det bare skjedde. Jeg kunne selvfølgelig valgt dem bort. For det kan man. Men da tror jeg det alltid vil være ett tomrom i hjertet som ikke fylles.
Hvis man velger en kjæreste, da tror jeg man ser på ytre ting som….utseende, status og økonomi…Man forelsker seg i en person og velger bort den fordi den ikke passer inn i familien og livet man lever. Da tror jeg man alltid vil føle innerst inne at man har gjort en stor feil. Det er ikke sikkert forholdet til den man velger av kjærlighet er riktig for resten av livet. Men hvis man fokuserer på det gode og ikke lar de negative tingene ta overhånd, så kan man greie se tilbake på forholdet som røyk med positive tanker. Noe man lærte noe av. Bruk lærdommen, både positiv og negativ til å hjelpe andre og hjelpe seg selv videre i livet.
Man kan lære mye om hva man ønsker og trenger i livet, og mye om hva man absolutt ikke ønsker og trenger. Det er lurt å være litt kritisk og misstenksom…men til slutt må man gjøre det som kjennes rett….
Det er ingen andre enn deg som kan si hva du føler. Det er ingen som kan si at ditt “valg” er riktig eller galt. Selv om andre kanskje ser at det ikke er ett bra forhold, så hjelper det ikke å fortelle at det er feil. Man må selv oppleve det og komme frem til det svaret selv.
Det andre kan gjøre er å….alltid være der hvis personen det gjelder trenger noen å snakke med, noen å gråte hos, noen å blåse ut redsel, frustrasjon og sinne hos…Man kan komme med råd og man kan forsikre om at man alltid kan ta i mot hvis personen trenger noen å flykte til..
Så kan ikke Märtha Louise få ta sine egne valg…Hvis det er feil så er det feil, hvis det er rett så må da det være bra..Og hvorfor i alle dager skal det gå utover monarkiet?
Mine to første forhold utviklet seg gjennom årene til å ikke være så gode. Jeg kan velge å fokusere på det negative og trykke meg selv ned i de tankene og følelsene.
Eller jeg kan velge å fokusere på det gode som skjedde og glede meg over det å bli mor til 4 perfekte barn <3, fine opplevelser, og masse lærdom.
Mine valg er mine og dine valg er dine….Ingen av oss kan si at den andre har tatt gale valg.
Og jeg mener som først i innlegget at man ikke velger kjæreste. Jeg håper i hvertfall at de aller fleste ikke gjør det…Det bare skjer, enten i ett øyeblikk, eller over tid…Men kjærligheten er sterk, og går man i mot den så tror jeg man vil kjenne det veldig lenge….at man ikke skulle valgt, men tatt i mot den gaven man fikk 🙂
Så…dette var noen av mine tanker i dag 😀 Pressen er god til å få i gang blodpumpa med noen av nyhetene sine 🙂
Klemmer fra meg <3