Fin høst og stor brann….

Hei igjen 🙂

Hvordan har du det?

Litt bilder igjen herfra. Er ikke flink til å legge ut hver dag. Imponert over de som greier legge ut både ett og to innlegg her dag. Og som har masse å skrive om hver gang 🙂 Dere er flinke. Hodet mitt går fort tomt for ting å skrive om.

Høsten pynter naturen i så fine farger 🙂

Brennesle har også fine blomster.

En dag lå det snø på toppene. Heldigvis kom det ikke ned hit 🙂 Har vært heldige og kulda har holdt seg borte til nå. Venter på å få fikset på vedovnen her. Har fått ny, men en del måtte bestilles. Håper kulda holder seg borte til ovnen kan fyres i 🙂

Før helga skvatt vi til her av ett smell. Da vi kom ut sto ett nabohus i full fyr. Det er ikke langt mellom husene. Brannvesenet er utrolig flinke. Ble ikke store skader på nabohusene. Sønnen og jeg hadde jo ikke tenkt på å sette på oss jakker da vi gikk ut. Vi ble fulgt hjem av ei fra ambulansen så vi kunne kle på oss litt mer. Fikk ikke gå hjem før det var slukket og røyken la seg.

Pia (katten) satt inne og så i vinduet på alt som skjedde og hørte lydene. Vi så hun satt der og hadde så lyst til å hente henne stakkar. Etter den kvelden er hun blitt veldig redd lyder. En skummel kveld både for to og firbeinte.

Brannen ble slukket. Månen lyste fin over oss. Heldigvis var huset akkurat solgt og ingen hadde flyttet inn ennå.

Nå er det første dagen i ny uke over og det er snart natten 🙂

Ønsker deg en god natt og en fin dag i morgen. Ta vare på deg selv og samle gode minner du kan ta frem på grå, tunge dager.

Klemmer fra Hanne <3