Vårbilder og ett ønske…

Hei og god kveld 🙂

Hvordan går det med deg?

Vi her i huset og alle mine er heldigvis fortsatt friske. Livet vårt er egentlig ikke så annerledes enn det det var før 🙂 Vi lever ett stille og rolig liv og er ikke så mye ute på ting.

Bildene er tatt for noen dager siden. Godt å se våren titte frem når resten av verden står stille 🙂

Jeg har litt irritasjon som må ut å. Lurer på om jeg ikke har godt av å se på pressekonferanser, sinnet bobler og jeg blir litt amper kjenner jeg 🙂

Lurer på om det er folk som lurer på de dumme spørsmålene journalistene spør om. Eller om det er de som bare må fylle opp tiden de har til å spørre spørsmål.

Når kommer dere til å åpne skoler og barnehager igjen?

Hvor mange vil bli smittet, syke og dø av corona?

Når kommer vi til å kunne leve som normalt igjen?

Stakkars barn og ungdommer synes det er så trist at de ikke kan samles og leke/feste?

Hvordan i huleste skal myndigheter og helsepersonell vite svarene på dette da?

Det er jo umulig å vite.

Er det vanlige folk som spør så blir jeg skremt over hvor tankeløse de er.

Er det så grusomt å være hjemme med barna sine. Jeg forstår at det er problemer i forhold til lønninger, men sånn jeg forstår det så gjør myndighetene det de kan for at ingen skal stå uten penger. Selvfølgelig vil det bli noe rot fordi ingen har vært borti en sånn krise før. Men det vil jo ikke vare for alltid.

Kan ikke folk tenke at sånn er det nå og det er ikke så ille. Gjøre det koselig og ta vare på tiden de får ha sammen med sine nå, uten at det er noe som stresser hit og dit. Hører så ofte om tidsklemma og at folk ikke har tid til å slappe av sammen fordi alle driver med ting på hver sin kant.

Nå har alle all tid i verden til å være sammen, finne på koselige, morsomme ting sammen. Hvorfor er det så mye stress da med å få tilbake det livet det ofte er så mye negativt med?

Slutt og tenke på alt dere IKKE får gjort.

Tenk på alt dere kan gjøre sammen med de dere bor sammen med.

Alle barn har jo digital skole nå….Gjør som datteren min har gjort…Skriv opp ordentlig timeplan over når det er skoletimer og når det er friminutt. Bruk tid sammen med barna når de sitter med skolearbeide. Bruk friminuttene til å finne på ting sammen. Lek og ha det moro. Eller bare slapp av hver for dere.

Viruset har kommet og det kommer til å være her lenge tror jeg. Så lenge mennesker har så problemer med å ville begrense livet sitt til familien og huset de bor i. Så kan vi ikke forvente at det skal bli borte.

Det er opp til oss hvor lenge viruset skal få lov til å spre seg.

Vi må roe ned livene våre. Høre på det som blir gitt av råd og beskjeder om hvordan vi skal leve og følge det som blir sagt.

Håper alle roer ned og lar det som skjer skje. Det er der ute i verden og ingen slipper unna. La de som skal styre landet, både helse og andre få styre det på den måten de mener er rett. De kommer til å gjøre feil, store og små. Hvis vi tenker etter så tror vi må innrømme alle sammen at vi også gjør feil i det vi driver med. Det er lov til å feile, det lærer man av. Og neste gang det kommer en sånn krise så er man litt klokere..For det kommer til å bli flere verdenskriser.

Ingen har vært med på dette her før.

Og vær så snill journalister og andre. Ikke press på om at skoler, barnehager og når det “normale” livet kan åpne opp igjen…

Jeg vil heller at landet skal være lukket så lenge det må for at vi skal være helt sikre på at viruset har trekt seg tilbake. Så de som er smittet rekker å bli friske og det ikke er noen fare lenger. Jeg forstår at det går utover spesielt de som går på skole..Men er det ikke bedre at de kanskje må gå dette halve året om igjen. Eller hvis det har roet seg før sommeren, så går det an å gå på skolen de to mnd det er ferie å. Enn at vi skal ha viruset her i lang, lang tid fremover.

Ønsker deg god dager sammen med de du er sammen med 🙂

Ta vare på hverandre, vær hjemme, lek og ha det moro. Nyt dagene uten stress og mas.

Klemmer fra Hanne <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg