Fin dag i fine farger…

God Torsdag 🙂 

Håper du har gode dager 🙂 

Her går det fremover på mange måter. Øver meg på å ikke tenke at etter en god dag så kommer det mange vonde…det tar tid å snu den tanken 🙂 

Er så koselig med ekorn i fuglematen igjen. Var så redd den var spist av en katt eller forsvunnet på annen måte. Det er lenge siden de har vært her. 

Hatt god hjelp ute i dag. Pia har inspisert utstyret som ble brukt og det ble godkjent 😀 

Hun surra seg inn i Tujaen i dag. Da jeg skulle hente henne ut så kom hun lykkelig sprettende frem….uten sele 😀 Den lå igjen under treet. Ble ikke helt blid da jeg fanget henne igjen og vi tok henne inn for å stramme og sette på selen igjen 🙂 Fikk komme ut igjen med en gang så da ble vi tilgitt. 

Takk for at du kikket innom. Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Ta vare på deg selv og dine. Samle på små gode minner du kan ta frem på gråe dager 🙂 Skal ikke så mye til for å gjøre det litt lysere. 

Kan du være glad for lite…har du mye å være glad for…

Klemmer fra Hanne <3 

7 kommentarer
  1. Tanke -arbeid er viktige greier, og å få inn at etter gode dager kommer det flere av samme slag. Kanskje ikke bedre og bedre, men jevnt gode 🙂 Det tror JEG på 🙂

  2. frodith: Ja det er det 🙂 Men det tar tid å snu en tanke som har grodd fast. Er helt fornøyd med at dagene er jevnt gode 🙂 De er blitt det nå.
   Det er koselig å lese bloggen din. Fine farger både på deg og naturen 🙂
   Takk for gleden du gir <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg