Bilde av ett skjell i gave…

Hei og god kveld 🙂 

Har du hatt en fin dag? 

I går fikk jeg ett bilde fra ei som bodde i nærheten før, som jeg gikk mye turer med 🙂 Se så fint skjell. Hun hadde funnet det på stranda. Og når hun så nermere på det så så hun at det var ett hjerte på det…Også ville hun gi det til meg <3 Det var utrolig koselig 🙂 Takk Kjersti. 


Dette bildet er tatt på en rasteplass på vei til Lillehammer..Ett tre med mye styrke 🙂 

Jeg har en spesiell dragning mot trær. Vet ikke hvorfor 🙂 Men store krokete grener er veldig ekte og nært. De gir kraft og mot..

Har vært en tung uke. Knut har hatt mye vondt. Men nå blir det endelig mr av både kne og hofte, så da håper vi de kan finne noe som som gjør at de forstår hvorfor det er så vondt. Krysser alt vi har for at det vises noe på bildene…Spøkte med at de kanskje har glemt igjen ei saks eller noe da de opererte sist 😀 Huff…

Han har også hatt tics i mange år. Det begynte med blunking. Nå er det i nakken og nedover til korsryggen, skuldrene, albuer, fingre og ankler…Er veldig mye i perioder, sånn som nå. Mye ubevisst stress som utløser det tror jeg. Mister mye skole og trening fordi han har vondt, det gir stress. Greier ikke konsentrere seg og gjøre det han skulle gjort. Han jobber med å holde ticsene tilbake, men det klør innvendig til han må slippe de til. 

Det blir mange tanker og funderinger..Søke på nett og prøve finne løsninger. Han er veldig flink til å lese om tingene selv å. 

Jaja, det var litt klaging på sønnens vegne. Han mener han klager og syter hele tiden, men det merker ikke vi andre noe til. Han har dager han er langt nede og sint på kroppen sin. Men jeg vil si det er helt normalt. Skulle ønske han sa i fra litt mer….Når han sier noe så er det virkelig ille, da har han hatt vondt lenge…

Han er en tøff og sterk, blid og god 15 åring <3  

Ønsker deg en riktig god natt. Husk ta med deg noen fine minner fra i dag inn i drømmen 🙂 

Klem fra meg <3 

2 kommentarer
  1. Så koselig gave. :o) Håper de finner ut noe etter mr’en og at Knut får det bedre. Det er tungt når ungene ikke har det bra. Uansett hvor gamle de er! God helg til dere.

  2. Marit: Ja det var veldig koselig 🙂
   Det håper vi å. Nå er han sliten. Ikke noe moro å sitte og se på nei og ikke få gjort noe. Det er greit å være dårlig sjøl. Men ikke noe moro når det gjelder unga 🙂
   God helg tilbake 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg