En elg ble påkjørt…tur til søsteren..

Reiste en tur til søstra mi i dag. Var innom Liertoppen og kjøpte kalendergaver til gutta. 

Kunne kjenne julestemningen smøg seg inn i bilen da vi kjørte mot Hof. Var utrolig pent ute i dag 🙂 


Da vi hadde svingt av Fetveien og var på vei mot Løken møtte vi en bil med knust frontrute. Kjørte ett stykke til og der sto en elg på knærne i veikanten. Stakars nydelige dyr. Den blei redd og greide komme seg opp. Haltet seg opp i skogen. Jeg ringte politiet og fikk beskjed om å stå der til de kom. Jenta som hadde kjørt på elgen kom tilbake. Det gikk heldigvis bra med henne. Etter en stund kom politi og viltnemda. Da dro vi. Håper de fant elgen hvis den var alvorlig skadet. Hun mente hun hadde truffet den i hodet. Bildet viser spor etter elgeknærne og bildeler. Var skjelven etterpå. Håper det går bra med jenta nå utover kvelden/natta. 


Tok litt bilder mens vi venta på politiet. Det tok litt tid fra Lillestrøm og til Fetsund, føltes det som ihvertfall. 


Tåke nesten hele veien. Ganske tett noen steder. Da er det ikke noe moro å være ute og kjøre bil. 

Knut (11) starta og bake karamellkaker med en gang vi kom hjem i kveld. Mens jeg pakka inn kalendergaver. Han fikk en kakeboks da vi var ute og handla i dag til kakene sine 🙂 De blei kjempegode. De hadde nedtelling begge to til kl 00.00. Da var det blitt 1. Desember og jula starta her i huset 🙂 Da kunne vi sette på julemusikk, åpne kalendergave, drikke julebrus og spise nissegodt 🙂 Er så moro å se gleden i barneøynene selv om barna begynner å bli store 🙂 

Dagen i dag har vært veldig god. Koselig å se søstra mi og familien igjen. Er ikke så ofte vi sees. Skulle vært flinkere til det 🙂 

Ønsker dere alle en strålende advent. Gjør det beste dere kan ut av førjulstiden og resten av året. Kos dere og nyt hver dag 🙂 Trenger ikke så mye penger og stæsj for å ha det godt. Vær der med barna deres dere som har det. Skal ikke så mye til for at de skal ha det fint og glede seg. Sett deg rolig ned og se på skinnet i barneøynene. La freden senke seg. 

Er en julekalender på facebook nå. Den går ut på å si noe oppmuntrende til ett annet menneske, kjente eller ukjente. Gled en person hver dag med noen fine ord 🙂 Søk på “oppmuntrende julekalender” og bli med 🙂 Gjør hverdagen lys for andre. 

Sender takk og gode tanker til dere som er innom her og leser litt 🙂 Ta vare på hverandre og se de små ting rundt dere. 

Natta sove godt og drømme søtt. Nattaklem fra Hanne 🙂

2 kommentarer
  1. Nina Sprell Levende: Tusen takk 🙂 Ja det håper jeg å. Var så vondt å se den stå på knærne i veikanten. Usj.
   Ønsker deg og dine en god første advent 🙂
   Du har en fin blogg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg