Fredag og snart advent…

Fredag igjen og fri helt til Tirsdag 🙂 

Har vært to dager på gartneriet denne uka og lært at jeg ikke kan jobbe mer enn 2 timer om dagen. Er irriterende når hue og kropp ikke er som den var før lenger. Man vil men får det ikke til 🙂 Jaja, er vel sånn det er å bli eldre når man ikke har tatt så godt vare på kropp og sjel før. Godt man har begynt nå da. Det sies det er aldri for seint å forandre på ting, sådaså 🙂 

Vært ute og gått en tur med Kjersti på morran. Det var en stund siden sist nå, så var veldig godt. 1 minusgrad, ikke snø eller vind. Helt perfekt 🙂 Koselig å se at jula har starta i noen hus og i gata. Nye stjerner er  hengt opp i julegata. Veldig fine 🙂 Nå står det på storm og yr at det er meldt snø her fra ca 12 til 18 i dag. Spennende og se om det stemmer, de har jo spådd feil før. 


Har lagt seg litt is på Lågen. 

I morgen skal jeg ut og kjøpe kalendergaver. Det er ikke lett når unga blir store. Mellom barn og voksen. Også gutter da. Hva skal man finne på? Pakka til jentene i Bergen skal pakkes ferdig og sendes i dag. Litt for seint til å rekke 1. Des, men da blir det jo bare flere sjokolader fra kalenderen første dagen de kan åpne 🙂 Gleder meg til jul i år, eller til adventtiden. 

Hvordan er adventtiden deres? 

Ønsker dere alle en fortsatt fin Fredag. Kos dere masse og ta vare på hverandre. Lykke til til dere som skal noe dere ikke synes noe om 🙂 God bedring til dere som er syke 🙂 Klem. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg