Tung start og vafler til kvelds…

Dagen i dag starta forferdelig tung og trist. Vet ikke helt hvorfor, den bare var det. Mange tanker i ett hode som føles helt tomt. Tanker om de man vet om som er alvorlig syke, de man har mistet.

Gode vennskap man har hatt som man ikke har vedlikeholdt så de har blitt borte med årene. Mange redsler man har som man vet er dumme, men som man ikke greier gjøre noe med. Vondter i det meste av kroppen, og grusomt trøtt uansett hvor mye man sover. Irritasjon på seg selv.

Det var starten på denne dagen 🙂 Heldigvis finnes det gode smertestillende som tar bort vondtene. Og når de forsvinner så går mye av det andre over å. Hodet fylles med lysere tanker og god energi strømmer til. Hvis man lukker øynene så man ikke ser alt man skulle gjort i løpet av dagen, så er resten av dagen god 🙂

Sitter nede og hører gutta spille playstation oppe. Høre de ler og prater, det varmer ett mammahjerte 🙂 Høre tramping i trappa og stemmer som sier “mamma”, finnes det noe bedre ord enn det.

Kjenne gleden over å tenke på de to man har som har flytta ut.

Og plutselig kl 21.30 er man full av energi og setter igang med å steike vafler 🙂 Alle blei veldig fornøyde med kveldsmaten i dag.

Takker for dagen, selv om den starta litt feil. Takker for hagen min og for at jeg har mulighet til å mate småfuglene. Er så koselig å se på dem fly rundt i treet og spise solsikkefrø, meiseboller og nøtter.

Se nye slag komme til for å bli sterke før vinteren kommer. Takker for familien min, jeg er heldig som er en del av den.

Ønsker dere som titter innom en god natt. Ta vare på hverandre og nyt de små ting som skjer.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg