hits

Lenge siden sist...

Heihei. Nå er det en stund siden jeg hadde noe å si :) Har tatt bilder, men glemt å legge dem ut her. 

Kommer noen nå. Fra litt forskjellige dager. 
Disse her skravla noe veldig da Kjersti og jeg var ute og gikk tur. Hadde masse å fortelle meg. Eller så kanskje de bare ville være med på bildene alle sammen, for de gikk litt i beina på hverandre for å komme først fram til gjerdet :D 

I morgen skal vi på konsert med Stevie Wonder :) Barna mine har spandert på meg billetten. Jeg har verdens snilleste unger :) Også skal Knut Anders Sørum være oppvarmer. Det blir en fin kveld er jeg sikker på. 

Rose i hagen. Vi flyttet den i fjor og trodde den var død. Men det var det ikke :) 


Jeg er kattevakt nå, i 3 uker. En uke igjen, Tigeren er en utrolig snill og god katt. Det blir trist når han reiser igjen :) 


Skulle ta bilde av regnbuene. Var to stykker her. men så forsvant de nesten da vi kom nærmere fordi jeg somla litt med å få opp kameraet. 


Tigeren hviler litt :)


Internet var borte her i nesten 2 dager...Da gikk vi litt tilbake i tiden, til steinalderen ifølge kameraten til sønnen min :D Tok fra noe de gode gamle brett spillene igjen. 

I kveld kjørte vi gutta til Drammen også bestemte vi oss for å ta en tur til Sverige. Kjørte Oslofjordtunellen til og Bastøferga tilbake. Skjønner ikke at vi alltid havner i bånn, liker meg ikke der jeg :) Middag på ferga. Pølse og stappe er veldig god der :) Snart i Horten. 

Baugporten åpner seg. Det er grusomt langt ned så jeg holder litt avstand til gjerdet :) 


Da har dere vært med på tur igjen, koselig det :) Velkommen til å bli med en annen gang å. 

Håper du har hatt fine sommerdager og har greid å slappe av og nyte litt, du fortjener det vettu :) 

Ta godt vare på deg selv og de rundt deg. Nå må jeg gå og sove litt så jeg skal orke være på konsert i morgen kveld. Blir vel mye ståing og gåing da å tenker jeg. Kjenner det i beina etter noen timer gåing på Nordbysenteret i Sverige. Også var vi bare i første etasje :) 

Natta sove godt og drømme søtt til deg <3 Du er verdifull og noen er veldig glad i deg. 

Til deg som skal ut i helga. Husk at det du gjør denne helga skal du leve med resten av livet :) Kjør forsiktig og ta det med ro med alkohol og andre ting. Det er lov å bruke hodet :) 

Klem fra Hanne :)
10 kommentarer

Mimmi Marie Johansen

05.07.2014 kl.03:43

så koselig blogg :)

Mary Ann

05.07.2014 kl.06:57

Så mange fine bilder ha en god dag

Hanne

05.07.2014 kl.09:13

Mimmi Marie Johansen: Tusen takk :) Ha en fin Lørdag.

Hanne

05.07.2014 kl.09:14

Mary Ann: Takk takk :) Ha en fin dag.
Fantastiske dyr :)

Hanne

05.07.2014 kl.09:28

FlestLesere: Sauene? :) Ja de er koselige. Vi hadde en lang og god samtale der over gjerdet. De skravla veldig i munnen på hverandre :) Men jeg hadde det veldig godt etterpå, så det var litt terapi. Ha en fin Lørdag.
Fine bilder! Ha en fin dag videre:)

Hanne

05.07.2014 kl.11:45

Berentina: Tusen takk :) Ha en strålende Lørdag.
Ja, tenkte på sauene :) Hadde jeg bodd på landet, hadde jeg hatt det jeg og :)

Hanne

06.07.2014 kl.16:02

FlestLesere: :) Har ikke selv, men de beiter ikke så langt unna så kan gå og prate med dem :) Ønsker meg sauer og geiter. Det er koselige dyr. Ønsker meg ei seter der jeg kan bo sammen med dem. Tenk så godt :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

51, Kongsberg

Jeg er mamma til 4 og mormor til 2. Liker å gå tur og ta bilder. Tenkte jeg kunne dele de, kanskje noen har lyst til å se. Også tenker jeg på mye og lurer på mye. Alle bildene er tatt med mobilen. Designet er hentet fra google og bilder jeg har tatt selv. .

Follow Free counters! Norske blogger

Kategorier

Arkiv