Legekontoret og en god klem…

I dag har jeg vært 3 timer på legekontoret, målt langtids blodsukker. Hadde med meg hekletøy og noe å lese på, tenkte det kom til å bli noen kjedelige timer. Men nei da. Det var da flere koselige mennesker som kom innom der 🙂 Ett par kjente oldemor og oldefar og fortalte om dem og gamle dager. Det var kjempekoselig. Jeg husker dem ikke så det var moro å høre om dem. 

Også er er vi så heldige å ha to veldig koselige damer som jobber der borte. Har bare blitt stukket av hun ene. Ikke gjøre det vondt og ikke blir det blåmerker 🙂 Veldig bra. Også er de fine å prate med. 

Også fikk jeg en hard god klem av en annen pasient i dag, en eldre mann. Det lyste opp dagen. For lenge siden kjøpte han en bil av meg. Har sett han en eller to ganger etter det. I dag kom han innom venteværeslet mens jeg satt der. Satt og prata litt mens han venta på å komme inn. Da han skulle gå igjen kom han bort og sa “du må få en klem, jeg synes du er så god” 🙂 Tenk så koselig a, da var det ikke så gæli å sitte der etter å ha drukket sukkerlake og blitt tatt blodprøve av. Og å vente på stikk i fingeren 🙂 

Det skal ikke så mye til før dagen blir lys og fin i regnværet 🙂 

Ønsker dere alle en fortsatt fin Tirsdagskveld, Gi hverandre en klem
og vis at dere setter pris på hverandre. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg