hits

Gnagerfobi...ikke trykk inn.....

Heihei og god Søndag :) 

I det siste har Tobias kommet inn med gave her dag. Koselig det :) Heldigvis er de døde. Første dagen fikk vi en Blåmeis, den levde så vidt. Det var ikke så moro. 

Det må være en del Jordrotter i år for kattene har aldri fanget før. Eller så er det bare Tobias som føler han er blitt mann og skal beskytte oss mot disse farlige vesnene :D 

De andre gangene han har kommet inn med dem så har han leita veldig når vi har tatt de med ut og kastet dem. Men i dag la han den på golvet, poserte litt sammen med byttet så jeg kunne ta snapp også gikk han ut og lot meg fortsette å ta bilder :) 
De er fine skapninger disse rottene å, selv om de er skadedyr :) 

Ønsker deg en fortsatt fin Søndag.

Ta godt vare på deg selv :) 

Klemmer fra meg <3 
 

8 kommentarer

mor

18.06.2017 kl.13:15

Han er flink da, men for noen klør de har

Hanne

18.06.2017 kl.13:22

mor: Ja ikke sant :) Jeg ble også overrasket over hvordan klørne er.

Ida Caspara

18.06.2017 kl.13:54

Å fy søren for noen klør på den lille skapningen :/ Men kattepusen er jo stolt og må vise det han har klart <3 Ønsker deg en superfin dag :)

Hanne

19.06.2017 kl.07:37

Ida Caspara: Ja det så jeg å. Hvis museklørne er like så er det ikke rart vi hører dem så godt i vegga her om vinteren :)
Han vet han er veldig flink...Men skal liksom ikke vise det :D
Ha en strålende dag i dag :)

Helene

18.06.2017 kl.20:04

Flinke gutten <3 Savner å ha katt, jeg =))

Hanne

19.06.2017 kl.07:41

Helene: Han er kjempeflink :) Følger med på meg og passer på at jeg har det bra. Tror ikke jeg hadde greid meg uten katt.
Men man blir veldig bundet. Så tror ikke jeg skal ha flere når de to gamlekara her er borte :) Det har jeg jo sagt før å. Helt til det dukker opp en på døra som trenger ett sted å bo :D
Ha en kjempefin dag i dag og kos deg på tur hvis du skal det. Eller hjemme hvis det er planen i dag :)

frodith

18.06.2017 kl.20:42

Ja, han vil vel vise dere hvor flink han er :-) Ligger i instinktet det har jeg skjønt. Å komme hjem med slikt innimellom :-)

Hanne

19.06.2017 kl.07:42

frodith: Det er det. Er veldig glad for at det er dødt det han kommer med. Katten til niesen min har kommet med ekorn og orm å. Det er ikke noe særlig. Usj.

Ha en fin dag i dag :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

51, Kongsberg

Jeg er mamma til 4 og mormor til 2. Liker å gå tur og ta bilder. Tenkte jeg kunne dele de, kanskje noen har lyst til å se. Også tenker jeg på mye og lurer på mye. Alle bildene er tatt med mobilen. Designet er hentet fra google og bilder jeg har tatt selv. .

Follow Free counters! Norske blogger

Kategorier

Arkiv