Fått gjort en del og er veldig fornøyd med oss…

Hei igjen 🙂 

I dag har vi fått ordnet en del ute. Synes vi har vært flinke 🙂 

Kjøpte roser på Spar i går. Koselig å pynte ute på bordet. Se på mens vi tok oss en pause. 

De stakkars små spirene som prøvde å presse seg opp til lyset under masse tørre blader og gress var så glad da de fikk se sola og varme seg litt 🙂 Ole fikk raka opp masse av solsikkefrøene og trilla bort. Og alt jeg fjernet fra bedet. 


Måtte ha en liten pause. Alderen er 50, kroppen kjennes ut som den er 100 når det blir bøying og masse armbevegelser…Huff..Men det er godt når en er ferdig og ser hvor fint det er blitt 🙂 

Fikk ett hjerte i bedet å. Koselig. 

Litt reklame for Egon restaurant 😀 Fant 2 brett under alt det tørre i bedet. Lurer på om noen vil fortelle oss noe 😀 Kanskje vi trenger en middag på Egon om ikke lenge. 


Jeg er fornøyd med jobben. Det ser litt renere ut, også blir det snart liljer og litt annet her…Og en drøss med brennesle. Lurer på om det er noe som kan fjerne den for godt. Må sjekke det. 

Fikk tatt oppvaska etter hagen. Så er det bare middag igjen. Har kjøttdeig i kjøleskapet og noe restemat. Vi får se hva det blir. Er ikke så godt på å planlegge middag. 

Ole er helt oppgitt….Han spør hvor lenge det skal stå i ovnen….Til det er ferdig får han til svar…..Det er visst feil svar det 😀 Det samme med krydring. Hvor mye skal det være i….Så mye som trengs….:D Stakkar. Han trenger mål og tid, jeg tar alt på slump…Det blir  mat det jeg lager å, ingen er blitt dårlige og alle blir mette 😀 

Så det så…

Ønsker deg en fortsatt fin Søndag 🙂 

Klem fra meg <3 

5 kommentarer
    1. suttung: 😀 Ja det er ille. Føle seg så gammel allerede. Men men, vi får stå på i sommer så kommer vi nok ned i 50 etterhvert 😀

      Ja det hvar vært delig i dag. Den beste tiden nå når døra kan stå åpen hele dagen og man kan gå ut og inn uten å kle på seg tykke klær.

      Takk for det. Ha en fortsatt fin kveld 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg