Gått en liten runde i hagen i dag...

Ripsbuskene her mye bær i år, det er godt det _=


Jasmin har tatt sagt takk for i år og hviler seg til neste år. 

Lupinene hviler også til neste sommer. 

Tigeren har dratt hjem til seg etter 3 uker ferie hos oss :) Det blei tomt uten han. En utrolig fin og god katt. Er glad for å ha blitt kjent med han :) 

Disse her var nesten døde. alle bladene var gule og så syke ut. Så jeg klippet av nesten alt sammen og håpet de skulle komme seg igjen. Nå fikk jeg plutselig se at alle 3 kommer med knupper :) Kjempegøy

Epletreet til Stian liker sommeren godt. Er nesten blitt dobbelt så høyt :) Stian sådde frø han fant i ett eple for noen år siden. Håper vi kan få epler på de om noen år. Pæretreet er fullt av pærer i år :) Greiene henger mot bakken. Så i år kan vi stå på verandaen og plukke. 


Takk for en fin tur rundt i hagen, koselig du blei med :) 

Ønsker deg en riktig fin uke, helg og sommer. Ta godt vare på deg selv og nyt hvert øyeblikk. 

Klem fra meg :)

6 kommentarer

Så koselig - bloggen din minner litt om min egen. Litt av hvert og bilder liker du også å ta :)

Bente: Tusen takk :) Ja det er moro å ta bilder. Ha en fin uke, helg og sommer :)

Så mye pent du har i hagen :) Vår ripsbuske er litt liten enda bare noen få bær, men et par år til så blir den nok bra...deilig med litt frukt og bær i egen hage :)

annebe: Tusen takk :) Det er veldig godt med bær ja. Vi har vel hatt disse buskene i ca 6 år. Det er først nå de har så mye bær. Blir moro å plukke inn.

Så flott du har det der. Og for en flott katt :)

FlestLesere: Takk for det :) Trenger ikke gå så langt for å finne fine ting å ta bilde av. Er heldig sånn, har stor hage og har selvplantede blomster og sånne som bare dukker opp litt her og der :)
Tiger`n er utrolig fin. Blei tomt når han blei henta etter 3 uker på ferie her :) Men har heldigvis mine to igjen da. De er gode og fine de å. Ha en fin helg og kos deg i sola.

Skriv en ny kommentar